services

Din lokale dæk- & autoservicespecialist

Hos First Stop Kolding sætter vi en ære i, at give vores kunder den bedste service og oplevelse. Skal du have skiftet olie, dæk, bremser eller, er det tid til det årlige eftersyn? Hvad end det er, så står vi klar til at hjælpe dig.

First Stop Kolding er et autoriseret autoservice værksted, så du skal aldrig være nervøs for kvaliteten af vores arbejde, og de reservedele vi bruger til din bil. Du kan altid forvente, at vi følger og servicere din bil efter bilproducentens krav og anvisninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, eller besøg os på værkstedet til en snak.

 

Dæk- & fælgespecialist

Hos First Stop Kolding er vi eksperter i dæk og fælge. Vi har dæk til alle størrelser og køretøjer: lastvogne, varevogne, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner, motorcykler, personbiler, trailere og campingvogne, og vi har som altid favorable priser på alle dæktyper. Lige meget hvilke dæk du står og mangler, har vi dækket til dit køretøj.

At vi er en del af First Stop er dit kvalitetsstempel for kvalitetsdæk og service i verdensklasse. Vi går ikke på kompromis med vores kvalitet og service, derfor samarbejder vi kun med verdens bedste dækleverandører.

Vi har et bredt udvalg af kvalitetsdæk indenfor førende dækproducenter som Yokohama, Bridgestone, Firestone og Michelin.

Autoriseret værksted

Uanset om din bil er ny eller gammel, kræver den løbende vedligeholdelse for at garantere dig optimal førlighed og sikkerhed i trafikken. Hos First Stop Kolding står vores professionelle mekanikere klar til at hjælpe dig med en grundig autoservice. Vi har mange års erfaring med at finde de mangler og fejl, din bil måtte have, og gennemgår din bil fra top til tå, så du og din bil er godt kørende hele året rundt.

Når du overholder regelmæssige autoservice giver du din bil de bedste betingelser for at holde længst muligt, køre optimalt og langt på literen. Hvor omfattende et autoservice, din bil skal igennem, afhænger af din service historie, men også din bils alder og nuværende tilstand.