Stål-og alufælge

 

Mangler du et nyt sæt fælge til din bil?

Så er du kommet til det rigtige sted. Hos First Stop Kolding har vi et stort udvalg af fælge til enhver smag og bil.

Når du skal købe et nyt sæt fælge, er det vigtigt, at bilens egenskaber matcher med fælge og dæk. Her skal du kigge efter krydsmål, ET-mål og målet på centerhullet. Er du i tvivl om, hvad der passer til din bil, er du velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at vejlede dig, så du bliver tilfreds med dit køb af nye fælge, og din køresikkerhed er i top.

Skal du have dæk med til?

For mange bilejere er det vigtigt med de rigtige sæt fælge. De er med til at skabe og fuldende det udtryk, du ønsker på bilen. De fleste biler kører i dag på alufælge. Stålfælge er generelt tungere end et sæt alufælge, så det er er meget individuelt, hvad man ønsker. Alufælge giver overordnet et bedre vejgreb og brændstoføkonomi, fordi de er lettere, og derfor accelerer bilen hurtigere. Mange vælger et sæt stålfælge til vinterhalvåret, fordi regn, slud og salt kan være hårde ved bilen. Dermed sparer de deres alufælge for de hårdere måneder på vejene.

Når du har valgt et sæt nye fælge, hjælper vi dig gerne med at montere fælgene på dine dæk. Dermed sikrer du, at monteringen bliver helt korrekt, så sikkerheden er bedst mulig.

Køb dine nye fælge hos First Stop Kolding

Hos First Stop Kolding har vi et bredt sortiment af fælge i alle designs og størrelser. First Stop forhandler Danmarks bedste fælge, som er af den højeste kvalitet fra nogle af de mest kendte mærker. Mangler du inspiration til et sæt nye fælge, er du velkommen til at besøge vores værksted, eller prøve vores online 3D-konfigurator. Vi har gjort det nemt for dig at se fælgene på din bil hjemmefra.

Er du i tvivl om, hvilke fælge, der passer til din bil og hjul? Kontakt os gerne på telefon eller mail. Vi står altid klar til at hjælpe dig

Hesselly 13, Kolding

Vi har alle de bedste mærker!

Øvrige services

Hos First Stop Kolding er vi eksperter i alt til bilen, hos os har du altid fagfolk i ryggen.
Udover alt indenfor dæk, fælge & autoservice kan vi også hjælpe med:

Olieskift

Kør som smurt – med den korrekte olie forlænger du bilens levetid

Rudereperationer

Uanset om det er et lille stenslag eller et rudeskift, så kan vi hjælpe

Bremseservice

Få tjekket dine bremser, så er du sikker på at sikkerheden er i top – i alt slags vejr

A/C service

Kør videre med et godt indeklima, få styr på temperaturen i bilen

4-hjulsudmåling
Få en bedre brændstoføkonomi, lad os se om dine dæk kører korrekt

Dækopbevaring

Slip for slæbet. Check dine dæk ind på vores professionelle dækhotel