Dækcenter Kolding

Dæk i fantastisk kvalitet

First Stop – Kvalitetsdæk til en skarp pris

Hos First Stop Kolding er vi eksperter i dæk og fælge. Vi har dæk til alle størrelser og køretøjer: lastvogne, varevogne, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner, motorcykler, personbiler, trailere og campingvogne, og vi har som altid favorable priser på alle dæktyper. Lige meget hvilke dæk du står og mangler, har vi dækket til dit køretøj.

At vi er en del af First Stop er dit kvalitetsstempel for kvalitetsdæk og service i verdensklasse. Vi går ikke på kompromis med vores kvalitet og service, derfor samarbejder vi kun med verdens bedste dækleverandører.

Vi har et bredt udvalg af kvalitetsdæk indenfor førende dækproducenter som Yokohama, Bridgestone, Firestone og Michelin. Hos First Stop Kolding går du derfor ikke ned på kvaliteten, når du køber dæk hos os. First Stop benytter sig af stordriftsfordele, hvilket betyder, at vi kan sælge vores dæk til lavpris uden at gå ned på kvaliteten af vores dæk eller service.

Vi er stolte af at kunne kalde os First Stop forhandler, og bestræber os på at være det bedste dækcenter i Sydjylland. Så handl lokalt i Kolding, og lad os give dig kvalitet og service til et af landets skarpeste priser.

Vi tilbyder hjulskifte + opbevaring af dæk til 350kr halvårligt.

Hvad kan jeg gøre for at passe på mine dæk?

Gode dæk er utrolig vigtig for optimal kørsel og sikkerhed i trafikken. Har du dårlige, slidte dæk nedsættes din bils ydeevne markant, samtidig med at udskridningsrisikoen stiger.

Er dækkene slidte og dæktrykket for lavt, får du også et øget brændstofforbrug og stigning i CO2-udledning. Derfor skal man ikke undervurdere vigtigheden af at have gode kvalitetsdæk på bilen.

Det er vigtigt, at du kontrollerer dæktrykket jævnligt. Er du i tvivl om det ideelle dæktryk, kan du finde det i din bils instruktionsbog.

Husk altid at foretag kontrollen på kolde dæk cirka en gang i måneden. Opdager du unormalt, som at et af dækkene altid har lavere eller højere dæktryk end de andre, så kontakt dit lokale First Stop dækcenter. For lavt dæktryk kan gøre det sværere at styre bilen, ligesom et for højt dæktryk er lige så farligt, da vejgrebet reduceres, og bilen dermed bremser ringere.

Det er derfor vigtigt, du får behandlet problemet i tide hos et professionelt dækcenter, så potentielle farlige situationer ikke opstår.

Vi har de bedste mærker

Øvrige services

Hos First Stop Kolding er vi eksperter i alt til bilen, hos os har du altid fagfolk i ryggen.
Udover alt indenfor dæk, fælge & autoservice kan vi også hjælpe med:

Olieskift

Kør som smurt – med den korrekte olie forlænger du bilens levetid

Rudereperationer

Uanset om det er et lille stenslag eller et rudeskift, så kan vi hjælpe

Bremseservice

Få tjekket dine bremser, så er du sikker på at sikkerheden er i top – i alt slags vejr

A/C service

Kør videre med et godt indeklima, få styr på temperaturen i bilen

4-hjulsudmåling
Få en bedre brændstoføkonomi, lad os se om dine dæk kører korrekt

Dækopbevaring

Slip for slæbet. Check dine dæk ind på vores professionelle dækhotel